En lyckad trapprenovering

En lyckad trapprenovering

Trapprenovering är ämnet i det här inlägget för det är någonting som vi har fått hjälp med. Vi vände oss till ett företag här i Uppsala som visade sig vara mycket kompetenta inom det här med trapprenovering. De sa att detta är någonting som de gör ofta och att det är ett bra alternativ istället för att köpa en ny trappa som kostar mycket mera. 

Det var en skabbig trappa vi hade och vi trodde att hoppet var ute. Vi visste inte att det går att renovera trappor men när min fru pratade med en vän så berättade denne vän att det visst går att göra någonting åt en gammal och sliten trappa. Alltid lär man sig någonting nytt och visste ni inte att det går att få hjälp med detta så vet ni det nu.

Byggarbetarna kom hit en tisdag klockan 8 och började genast jobbet med att slipa och sedan sandpappra på trappan. Redan vid lunch var jobbet klart och eftermiddagen ägnades åt spackling. Dagen efter målades en grundfärg över hela ytan och den torkade på 24 timmar. Sedan blev det ett lager färg och ytterligare ett. Under helgen fick allt torka men på måndagen veckan efter var trappan klar att använda och då hade de även snickrat ett mycket fint räcke. Vi är så nöjda med all hjälp vi fick genom dem och jag kan varmt rekommendera er en trapprenovering. Här finns det cach att spara.

Det går att renovera en trappa från ungefär 15 000 kronor och uppåt och om man ska köpa en ny trappa så räkna att det kostar minst 100 000 kronor. Om du vill läsa om det här företaget och alla deras tjänster så ska du gå in på deras hemsida. Jag stoppar in en länk i texten någonstans, klicka bara på den.


Kommentarer är stängda.