Filmmaraton med Vin Diesel

Filmmaraton med Vin Diesel

Hejsan på er

Den här helgen ska jag och ett par vänner i Borlänge ha filmmaraton och titta på filmerna Fast and Furious med bland andra Vin Diesel. Nu i samband med att det kommer en ny film så tänkte vi att det vore roligt att kolla på alla från början, vi får se hur många vi orkar och hinner just i helgen men vi har bestämt oss för att kolla på alla från början till den sista. Ett par av oss är ju ganska sålda på både Vin Diesel och alla av oss tycker det är roligt och häftigt med de coola bilarna.

Så imorgon efter jobbet ska vi åka till affären och köpa med oss god mat och snacks så att vi klarar oss över helgen. Vi har fått låna ena kompisens föräldrars stuga som vi ska vara i, så inga grannar som stör eller störs av att vi har på hög volym eller något sådant. Vi såg på väderappen att det inte skulle vara så väldigt bra väder men även om det skulle vara fint väder så har vi bestämt oss för att göra det här ändå. Jag älskar mitt goa kompisgäng och är så tacksam att vi har varandra.

Nu var det ett tag sen som vi hittade på något tillsammans så det här är verkligen något jag ser fram emot. Alla har lite olika semesterplaner och går på ledighet lite olika veckor så det var denna helgen som passade alla att träffas och då får man ju passa på. Jag hoppas att de här två jobbdagarna går fort så att det snart är fredag eftermiddag. Kanske jag kan behöva en helg efter helgen, ibland blir det ju lite så men det är det värt. Må så gott och ha en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.