Fixa i trädgården

Fixa i trädgården

Hejsan svejsan bloggen! Äntligen är det sommar och då flyttar jag mycket av mitt inredningsintresse ut till trädgården. Inredning och design är något som länge har funnits i mitt intresse, jag lägger ner flertalet timmar varje vecka på allt från inreda till att kolla inspiration på inredning. Trädgårdsdesign är däremot någonting som jag inte riktigt har lika bra koll på utan det kan krävas lite hjälp för att få till den där perfekta designen. Nu när jag har gått på semester så ska jag lägga lite extra tid åt till just min trädgårdsdesign och se om det finns något jag kan göra för höja utseendet på min trädgård. Till en början så ska jag klippa gräset och se till så att buskar är nedklippta och fina. Sen får jag nog sätta mig vid min dator och kolla om jag kan få någon inspiration till min trädgårdsdesign. Jag kan alltid ta hjälp av någon expert med som kan komma ut och ge mig lite konsultation. Min trädgård i Helsingborg är inte jättestor men det finns ändå en tillräckligt stor yta som behöver piffas till och få ett finare utseende. Det här borde jag egentligen redan tagit hand om tidigt på våren, men det kom så mycket annat i vägen som gjorde att jag inte kunde lägga ner någon tid på det. Allting har blivit förskjutet ganska rejält, men det är sånt som händer och då får man helt enkelt ta tag i det när tiden för det finns. Jag vet inte om jag ska klippa gräset idag eller om jag ska vänta med det i några dagar och bara njuta av semestern här nu i början, men min trädgård måste vara helt i ordning innan helgen börjar. Det finns ingen mer tid till att förskjuta det här utan jag måste ta tag i det nu så fort som möjligt.  


Kommentarer är stängda.