Healing för att lindra stress

Healing för att lindra stress

Hejsan på er i det underbara solskenet

Idag efter jobbet ska jag på en session med healing hos en kvinna här i Nyköping. Jag har under en tid känt mig ganska stressad och känt att kroppen gett mig så mycket varningssignaler så nu är det dags att lyssna och komma till botten med det här. Det är inte en enda sak som den här stressen beror på utan jag tror att det är flera saker som har samlat på och blivit så där mycket och svårt att hantera eller reda ut.

Healing är något som kan hjälpa för att släppa på mentala och fysiska blockeringar och som kan ge en total avkoppling vilket gör att alla energisystem i kroppen hamnar i balans igen. Just nu känns det verkligen att det är obalans och det är inte så här jag vill må. Det ska bli väldigt skönt att få behandling med healing och jag har bokat en gång i veckan nu de kommande fyra veckorna för att verkligen både nå ner på djupet och för att det ska bli långvarig effekt.

Oftast känner man ju sig hjälpt direkt, men om man gått med något besvär länge så kan man behöva flera behandlingar för att komma till roten och att balansen inte rubbas så lätt igen. För att man utsätts för olika situationer av stress eller press men om man känner sig i harmoni och i balans så har man bättre redskap att hantera det och låter det inte påverka en så negativt. Jobbet med sig själv är en ständig process, det räcker ju inte att göra en må bra-sak här och där utan vår kropp och själ kräver underhåll och att vi fyller på med goda energier regelbundet.

Hoppas nu ni har en riktigt fin dag och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.