Nu ska det målas om

Nu ska det målas om

Tjabba tjena hallå alla läsare! Vilket vacker väder vi har fått i Lidköping, det är nästan så att man tror att högsommaren är här. En strålande dag för att sitta ute och få lite färg. Apropå färg, jag ska faktiskt se till att ringa efter en målare i Lidköping innan jag kilar hem från jobbet. Det får jag verkligen inte glömma av, annars kommer jag aldrig få mina väggar ommålade känns det som. Jag har bott i mitt hus i snart ett halvår och jag har faktiskt inte haft någon målare här än utan jag ville vänta lite och se vad jag tyckte om färgerna som är på väggarna. Till en början var jag väldigt skeptiskt till att ha någon annan färg än vit och grå på väggarna, men jag ville ändå ge det en chans för att se om min uppfattning skulle ändras efter ett tag. Tro det eller ej men jag har faktiskt delvist ändrat åsikt och valt att behålla några av färgerna i rummen, bland annat har jag beslutat att sovrummet fortfarande ska vara mörkblått. Det blir en härlig harmoni och sen blir det inte så ljust som det hade blivit om man jag hade valt att ha ett vitt sovrum. Men några rum ska definitivt målas om av en målare och det ena av dom är köket, jag måste bara ha ett vitt kök. Jag klarar inte av den där hemska gulaktig färgen längre, det ser inte alls bra ut med varken kaklet eller köksluckorna så där bli det garanterat en ändring. Även vardagsrummet ska få sig en mer gråaktig färg, det tror jag blir bra. Jag är inte mycket för beige måste jag säga, framförallt inte när det kommer till inredning. Nu vill jag dock önska er en trevlig helg och ta hand om er i värmen!


Kommentarer är stängda.