Somriga och färgglada naglar i Klippan

Somriga och färgglada naglar i Klippan

Hejsan på er mina fina bloggföljare

Imorgon slutar vi lite tidigare och det ska bli så skönt med lite längre helg än vanligt. Så nu har jag bokat tid på en salong i Klippan för att fixa iordning mina naglar också, det känns som en sån där härlig lyxig sak som jag bara unnar mig emellanåt. Jag har korta men tycker ändå om att göra lite manikyr och kanske få gellack med lite glittriga dekorstenar. För även om man har korta naglar så kan man ju fortfarande ha de lite extra piffade, det tycker jag är roligt i alla fall.

Jag har provat nagelförlängning förut och det är jättefint men jag trivs inte så bra i långa naglar. Det kan vara en vanesak men det har nog också att göra med att jag använder mina händer väldigt mycket på sätt där det är att föredra att ha korta. Till exempel går jag gärna och kastar lite basket emellanåt, eller hjälper till om mamma eller pappa behöver hjälp hos sig med trädgårdsarbete eller något annat. Dessutom ger ju jag behandlingar i massage ibland och då vill jag inte ha långa naglar. Det är ju tur att vi är olika och att det finns så mycket olika sätt att ha dem.

Min syster har ofta nagelförlängning och för henne känns det liksom konstigt att ha korta, hon trivs inte alls med det. Fingrarna se ju med en gång mycket längre och slankare ut med lite längre naglar vilket är väldigt fint, men trivs man inte så spelar ju inte det någon roll ändå. Jag ska i alla fall ha någon härlig sommarfärg, kanske korall och med några strasstenar på ett par av fingrarna. Kanske glitterlack med på någon annan, det är ju roligt att kombinera lite olika men som ändå matchar. Hoppas ni har en bra dag!


Kommentarer är stängda.